Sidor

onsdag 27 januari 2010

Nya tyger , småländska skogar och ett trasigt knä

Ja det var några dagar sedan jag bloggade och sydde, de två går lite hand i hand :-)
Gårdagen spenderades på ett seminarium i Söderköping och när man väl är där får man ju inte missa ett besök på Jofotex ! Har man ingen inspiration så får man det där :-) Min kollega köpte världens snyggaste gardintyg, blev jättesugen på det , men man kan ju inte köpa lika..
Höll i plånboken då det är köpstopp , men kom inte undan med mindre än 500:- så nu ska det bli lite tuffa byxor till Simon . Och kanske en liten snuttefilt till en bebis på G :-) ( ja inte hos oss alltså , så det inte blir några missförstånd)

Hem från Söderköping : vi kör mot E22 på en vanlig liten väg , när vi kommer till korsningen är det en stoppskylt och vägen man kommer ut på är en STOOR väg . Men det finns ingen skylt !!! Vart kommer man om man svänger vänster ?? Höger ?? Vem fn snodde skylten ?? Så vi väljer höger och känns ju jättebra , dessvärre var det nog lite kärringpladder i bilen så vi missade tydligen en avfart.... det blev en omväg via de småländska skogarna ! Shit alltså , de är djupa och mörka ! Vi mötte knappt någon bil och den som hade haft jobbets bil dagen innan och som skulle tanka hade inte gjort det.... Vi var kissnödiga hela vägen till Åtvidaberg :-)
Men till slut kom vi fram , vi hittade en bensinstation och vi kom hem välbehållna :-)

Dagen som är idag började med att jag halkade på en isfläck på trottoaren , föll framåt och landade på gatan. Knän, jeans och långkalsonger (dagens till ära) gick sönder.
Men bara jag inte skadade knät så är allt bra :-)

Hur har ni haft det ??




2 kommentarer:

Sara och Mr T sa...

Nämen gumman, vilka äventyr du är ute och far på. ;)

Du har inga känningar i knät? Hoppas det gick bra trots allt.

Kram♥

Linda och Jenny sa...

Hej Åsa !
tur i oturen att du inte skadade dig mer eller rent av bröt nått.Vi mår bra,jenny saknar bara Simon och sina kompisar.Man märker att hon inte får träffa dom mer än en gg i v ,honn blir sååå rastlös.Vi måste träffas nån helg och skvallra lite .Vi hörs ,ta hand om dig och resten av familjen ....Kram :)