Sidor

onsdag 30 september 2009

snart kommer

flera bilder !! Flitens lampa har ju lyst ( och inte med frånvaro som den brukar göra)
Har sytt flera babyfiltar och en supersmart och cool förvaring !!

fler tävlingar

Hos made by mama finns en tävling där man kan pröva på att tävla på spanska om man vill. Eftersom jag har bott i Spanien kunde jag ju inte låta bli, återstår att se om min rostiga spanska gick hem :-) Jag får inte riktigt till det där med länkar....men nu har jag ju lagt till sidan som länk OCH skrivit om tävlingen på min sida så hoppas att det räcker :-) Buena suerte a mi !

söndag 20 september 2009

Dagens sömnad


En härlig snuttefilt i mjuk flannell ( Michael Miller tyg) med baksida av ljusblå fleece. Perfekt till lilla bebisen :)

ännu mera nya tyger , måste nog börja sy nu!!

I fredags följde jag som sagt med kompisen Anneli till Söderköping , där ligger mecka för alla som gillar tyger , Jofotex

Deras hemsida gör inte affären rättvisa , där finns massor av underbara tyger och personalen är jättetrevlig !

Jag köpte i allafall de här fina fleecetygerna som jag bara längtar efter att börja sy i !

Igår kväll tvättade jag tyger och idag har jag strukit dem så vi får se, något SKA jag sno ihop idag, kanske en liten snuttefilt. Bild kommer sen .

Hoppas att ni alla ( 3?) som läser den här bloggen har haft en riktigt trevlig helg!! Kram




Visst är de fina ? Jag vill behålla alla själv ! :-)

lördag 19 september 2009

beställning på ett spjälskydd



har jag fått av en kollega som ska bli mormor , men då jag inte hade några tyger att visa när jag var hem till henne , lägger jag upp några bilder här .

Självklart kan man få ett spjälskydd uppsytt i vilket tyg som helst ! Eller påslakan om man önskar det, eller både och :-)





Tygerna på de översta bilderna räcker till spjälskydd (eller påslakan) , det blå/vit randiga räcker både till spjälskydd och påslakan . De två nedersta bilderna räcker till påslakan , men jag kan nog få tag i mer av de tygerna.




I fredags följde jag med kompisen Annelie

till Söderköping och till bästa tygaffären , mer om detta kanske imorgon :-)





Skogen och jag

skulle man ju kunna tro att det här bloggen handlade om, det måste verka som om jag inte gör annat än springer i skogen...och då är det ändå det minsta jag gör !! :-)

Sist jag gick i skogen så hittade jag den här:

Alltså vadå ? Bara slänga en sån fin gungstol i skogen?? Och jag som alltid velat ha en sån gungstol blev ju överlycklig .

Inte för att jag vet hur ska skulle haft tid att slipa och måla och fixa till den..men nu behövde jag inte fundera på det för resten var alldeles jättetrasigt..

Synd, både på stolen, för skogen och den som slängt den ( för så gör man ju bara inte)

måndag 7 september 2009

Promenad


När man promenerar kan man ibland stöta på en del saker man kanske inte ser så ofta. Den här flugsvampen stod så ståtligt i skogen förra veckan att jag blev tvungen att ta en bild :)