Sidor

onsdag 30 december 2009

Ett tröstpris


Vann jag ju häromdagen som ni kunde se här i bloggen, jag hade inga större förväntningar då de skulle vara just ett tröstpris. . Döm om min förvåning när det visade sig vara denna ljuvliga (i hope ) chokladkaka med lite lavendel och lindblom :-P tusen tack Lena ! Jag lovar att den kommer att avnjutas i sällskap som uppskattar den ! Troligtvis redan i morgon kväll med Sara och lokföraren , eller vad tror du Sara ? Kolla in på www.tefrossa.se för fler spännande produkter :)

Sådär ja !


Blev så sysugen att jag tog fram ett av de nyaste tygerna och började med lite vår grejjer :) jo jag vet att det är minus 10 och nyårsafton i morgon men lite vårkänsla och skaparglädje är ju aldrig fel! Tack Michelle för att du hörde av dig och undrade hur du kunde då tag i mina produkter! Tror det var det som satte igång sysuget :) vi ses på lördag , har jag inget färdigt som passar Thias så syr jag snart ihop nåt !

måndag 28 december 2009

experiment!

Som ni ser så expirementerar jag lite med bloggen, jag är ju inte världens bästa bloggare direkt och inte bättre på allt man kan göra med bloggen , men en bit på väg är jag ju i alla fall.
Funderar på om ni har några tips på vad ni vill se på bloggen , nån favoritbakgrund , nåt ni vill lära mig som man bara måste ha på sin blogg eller nåt annat ?

Måste testa om detta fungerar . Vad? Jo hittade ett ställe där man kan skapa sin signatur och det ser så trevligt ut. Testar nu och hoppas att det syns något när jag publicerat. Håll tummarna !



Juluppehåll har det visst varit här :-)

och det har det varit i systugan också . ..
Fick ett mail från Michelle som undrar vart jag säljer mina grejjer ?
Ja det kan man ju undra...men förutom det jag sålde på julmarknaden har jag haft visningar hemma , men det går självklart att skicka in ett mail med en beställning .
Jag ska uppdatera hemsidan så att det blir mer som en webshop , men har inte kommit dit än..
Hoppas Michelle och Thas hittar en dag som passar oss alla så bokar vi in en visning med fika hemma hos gullungen . Klart Thias ska ha fler dregglisar:-)
Nästa måndag börjar jag jobba heltid men håll utkik här i januari då det kommer nyheter och en ny fräsch uppdaterad prislista :-)
God jul och gott nytt år på er !

tisdag 8 december 2009

Feedback från en nöjd kund är ju aldrig fel :-)

Hej Åsa!

Nu är alla nya sakerna på plats i vårt barnrum! Det blev jättefint! :)
Så tack igen för jobbet och för att vi fick det så snabbt!

Må så gott!

Eeva

onsdag 2 december 2009

Bilder från marknaden


Här kommer några bilder från vårt stånd på skyltsöndagen i Motala den 29/11


Många härliga grejjer till härliga gullungar hade vi till salu .


En liten gran där det var perfekt att hänga napphållare och dregglisar :-)

Kallt ! Vi var ordentligt frusna när vi kom hem .



Vädret visade sig inte från nån bra sida , fy sjutton vad kallt det var!!


Försäljningen gick inte så bra , men vi har ju en rätt liten målgrupp också , men nog hade vi hoppats på bättre resultat .

Men , vi är en erfarenhet rikare och får väl testa vid nåt mer tillfälle .-)