Sidor

tisdag 21 juli 2009

Varför försvinner texten när man redigerar???

Är skitless på bloggen nu...skulle bara justera lite i ett inlägg och då försvinner hela texten från gårdagens bloggande!! men den finns minsann kvar om man vill redigera den...varför syns den inte ??

måndag 20 juli 2009

Jag skulle ju visa


Nu råkar jag vara en person som är fruktansvärt dålig på att höra av mig, jag har varken ursäkt eller förklaring. Tack och lov har jag lyckats behålla några vänner som vet att jag är sån och att jag tänker på dem och älskar dem ändå .
Att det här kom upp nu beror mycket på ett samtal jag hade idag.
För många år sedan bodde jag på Mallorca, ja tänka sig! Där jobbade jag med en tjej som blev en utav mina bästa vänner.
Jag flyttade hem till sverige och har än idag inte varit tillbaka :( som ni förstår så tappade jag kontakten med min vän och numera hörs vi sporadiskt, även fast hon för några år sedan också flyttade hem till Sverige .
Nu är det i alla fall så att min vän åker till Gränna nästa helg och då stannar de till här och hälsar på! Annki te quiro :-*
ja och bilden på skogen tog jag en dag när jag var ute och gick och ville visa vilken fantastisk skog vi har runt hörnet.
Kommer längre fram: Bergs slussar med Stina, snickerskaka och gullungens namngivningsceremoni.
Kram kram

lördag 4 juli 2009

Absolut gulligaste snuttefilten ! SÅLD


En sån här liten söt snuttefilt somnar min gullunge med varje natt. Michel Millers söta tyg med ankor (white rubber ducky bubble) och med små snibbar i olika material som är bra att känna och klämma på med små bebisfingrar :-)

Tuff dregglis för tuffa killar


En dregglis i Michael Millers fina tyg "dig it" , supertufft till små killar tycker jag !

Söt haklapp med gulliga ankor


En liten haklapp sydd i Michael Millers fina flanelltyg , med vitt fleece på baksidan.

jaha drygt två månader

var det sedan jag bloggade nåt !! Vet inte varför men tiden har gått såååå fort. Min gullunge växer och utvecklas hela tiden . Det är så fascinerandes att titta på gullungen som ligger och försöker fånga sina egna fötter!! ja ni med småbarn förstår och kanske ni andra också :-)

Inte har jag hunnit sy så mycket heller.... har idetorka men ska lägga upp bilder på det som faktiskt är klart !
Vem vet det kanske svooshar förbi nån ide snart..