Sidor

tisdag 25 oktober 2011

Tripp trapp trull

Trippelversion av mössa i blått "pippityg". Vuxen mössan är en beställning de två andra är till salu en i storlek 2-3 och en i storlek 3-4 år.


söndag 23 oktober 2011

Testar

Måste testa inställningar i mobilen  , bilderna i bloggen blir så gryniga sen jag bytte ..


Velourtyger

De här typerna blir sköna kläder men även mysiga pösiga mössor .










Fleecetyger

Lite olika fleecetyger..













Trikåtyger

Lägger upp lite nya bilder på tyger som passar till vuxna och barn :-) trots bättre kamera blir bilderna i bloggen  sämre , nån som vet varför ? Är du nyfiken på ett tyg kan jag även maila bilder .






torsdag 20 oktober 2011

Vintermössor

Nu kommer kylan och då behöver  man snygga mössor :-) nästa torsdag är det dags för ett klädparty i winberga . Härligt att sy ! :-)


lördag 15 oktober 2011

Ny prototyp ...

Försöker göra en ny mössmodell som även passar att sy i fleece . Tror det här blir bra när det blir klart :-) tur att man har en modell som ställer upp och provar och visar så här på lördagkvällen  :-)


Täcke och kudde till docksäng

Perfekt till födelsedagspresent eller julklapp . Pris 160 :- plus porto. Lapptäcken går även att få i "barnstorlek" , har lite nytt på gång bilder kommer. Trevlig helg


söndag 2 oktober 2011

mössa till Vetlanda

<p>trodde att detta var det sista pippi tyget men nu har jag fått hem både mer av detta och av samma tyg i blått. har också fått hem ett supersnyggt helikopter tyg. alla i trikå. bilder kommer strax :-)


mössor

har några mössor på väg ut till små gullungar som inte ska behöva frysa i höst/vinter.