Sidor

fredag 29 juli 2011

Jolly jungle


Två st filtar i detta fina tyg med djungeldjur från the henley studio . Filten är en beställning till en liten bebis som kommer om några månader . Den andra är en snuttefilt med många små "känna på " lappar . Hoppas att mamma och bebis blir nöjda. trevlig helg kram

söndag 24 juli 2011

Easy


Stod det på mönstret till detta . . Ja det är säkert lättlätt att sy ihop men alla 157 delar som skulle ritas av och klippas ut då ? Nä jag överdriver det blev bara 18 men ändå :-) min karpaltunnel gillar inte att nåla , klippa och hålla i små saker men jag ska minsann försöka få till det här ändå ! Någon som ser vad det ska bli ?

fredag 22 juli 2011

8 par byxor


Är klippta , sydda och muddar nålade ! Nåla muddar var ingen hit för karpaltunneln :-( men nu är det gjort . När de är färdiga kommer bilder . Kram

Trikå, velour och mudd


Vad sägs om det här färgglada paketet som jag precis hämtat ? Den här gången testade jag Ohlssons tyger . Nu ska jag packa upp det . Lägger upp tygerna sen :-)

torsdag 21 juli 2011

Känner ni till Calletex ?

Det gjorde inte jag förrän fram tills för en vecka sedan .
Det är en tygaffär i Mariebergs köpcentrum precis utanför Örebro.
De har massor med tyg men framförallt tillbehör ! För min del stod jerseytyger högst på listan och just på den avdelningen var det lite utplockat men jag fick köpt mitt allra första moln tyg!

Dessuton hade de andra snygga tyger bland annat ett skotskrutigt i turkos som jag hade tänkt beställa från england men då slapp jag ju det :-)




Några tyger till blev det , jag lägger upp dem så ni hittar dem i bildspelet till vänster .



söndag 17 juli 2011

Söta ankor


Hann med litegrann häromdagen bland annat ett nytt underlakan till sonen.
Jag är mycket förtjust i Michael Millers tyger och sonen hade redan en kudde i det här tyget och ett litet tunnare sommarpåslakan i matchande tyg. Och tyget låg ju där och väntade på att bli skapat av så...
Nu är det slut i turkost men det finns fortfarande med vit bakrund om någon vill ha tex örngott och påslakan till en babysäng eller barnvagn kanske. Har även några tyger i samma serie i flanell som kan bli en baby badcapé eller underlägg till skötbord.



fredag 15 juli 2011

Nu är mina tyger uppdaterade , kolla i bildspelet till vänster eller klicka HÄR .

Minskar ufo högen . .


Ni som har en ufo hög vet vad jag menar . . . De där projekten som inte blir färdiga för att de av nån anledning inte prioriteras . Nu tar jag itu med mina Un Finished Objects så får vi se om jag lyckas minska högen :-)

fredag 8 juli 2011

Matchande shorts och solhatt



 

För er som undrar så ser alltså solhattarna ut så här framifrån , från sidan , uppfälld , nerfäld... går att variera massor. Perfekt i sandlådan till mindre barn när brättet är nedfällt. Solhattarna är vändbara så det går att få med olika tyg på insidan och utsidan . Just till den här hatten blev det ett par matchande bermudasshorts också. Pris 150:- styck gäller både solhattar och byxor . Vill du beställa solhatt behöver jag omfång på huvudet och vid beställning av byxor är det bra med midjemått . Maila på mingullunge@hotmail.com om du vill beställa något. Nu har jag semester så det är kort leveranstid :-)