Sidor

söndag 22 maj 2011

Övning ger färdighet


Sägs det i alla fall . . Så jag övade på att sy ett par trikåbyxor .


Tyget är från fabric.com och mönstret från Ottobre .

onsdag 18 maj 2011

Byxor också







Ett par matchande byxor också i stl 104 .


300 kr för hela setet eller 175 kr per del . (plus porto )

tisdag 17 maj 2011

Buzzadorkampanj för Decubal


Nu är det dags för en ny "buzzning" . Produkterna som ska testas den här gången är från Decubal ; face vital cream , hand cream och lips and dry spots balm. Jag känner till märket tidigare men har aldrig provat just de här produkterna så det ska bli spännande . Ska pröva i några dagar innan jag börjar buzza , berättar mer sen . Kram

torsdag 12 maj 2011

En tröja till gullhjärtat


En tshirt i mjukaste trikå i brunt med vita hjärtan är äntligen klar . Stl på denna är 104 enligt mönstret från ottobre. Tyget är från fabric.com

torsdag 5 maj 2011

Nytt "pippi" tyg

Blev super förtjust i det här tyget hos Lilofant och kunde inte låta bli att köpa lite . Har haft klart för mig sedan jag beställde det att det skulle bli tshirt shorts och lite annat av det . Igår kom tyget och det är jättefint och jag är supernöjd ! Tror att det kan bli fint som en liten klänning och kjol också . Men jag kunde inte låta bli att sy en vårmössa först . Tyvärr var modellen mer på humör för att åka bobby car än att visa upp nya mössan men jag får hoppas att det framgår hur vår fräsch den är .



Vill du beställa en ? Maila mig :-)


måndag 2 maj 2011

Coolaste shortsen till lillkillen

Har för första gången sytt ett par bermudashorts. Med benficka och fusksprund och med resår i midjan . Shortsen sydde jag i stl 104 . ( de blev lite långa till min kille)




Mönster från Ottobre och tyg ikeas flodisar ( vet inte vad det heter) Vad tycker ni ? Coolt till sommaren eller ?Maila mig om du vill köpa dessa eller om intresse finns av att jag ska sy upp ett par. (Min skrutt har endast mannekängat 2 minuter i dem )

Kram