Sidor

onsdag 30 mars 2011

Tillökning


I familjen är det inte aktuellt med tillökning men däremot i systugan :-) det lilla underverket heter husquarna viking huskylock och bara ber om att bli sydd på !

tisdag 29 mars 2011

I Stockholm gillar man förkläden


Och ingen är väl gladare än jag över det ? Dessa två är på väg till en 2- åring .

Hoppas att hon och hennes mamma blir nöjda :-)

Det var det sista i glass och cupcakes tygerna men nya tyger kommer om ca en vecka så håll utkik . Det kommer förresten en massa nytt : väntar på grejer från bibbis , stoff och stil , fabric.com och craftersvision.com ! För er som undrar tar jag emot beställningar på mingullunge@hotmail.com Kram

måndag 28 mars 2011

Nu ska här sys :-)


Har varit sysugen ett tag nu men känt att det ändå saknas lite inspiration . En prenumeration på Ottobre borde hjälpa :-) sen är det lite nya tyger på ingång från usa också !

måndag 21 mars 2011

klänning med vårkänslor


En klänning med påfåglar och blommor i milda färger . Längst ner en virkad naturfärgad spets och ovan spetsen ett rosarutigt band.
Längst upp på klänningen ett plommonfärgad rosett med matchande knapp .
Klänningen har reglerbara band och passar som klänning till små tjejer och som tunika till större tjejer . Boleron kommer från Kappahl.

söndag 20 mars 2011

Ett set till en nyfödd


Det var ett tag sedan jag skrev här , jag har inte direkt varit produktiv vid symaskinen heller . Förkylningarna har avlöst varandra och det har varit allmänt segt . . Men nu verkar det som om längsta vintern någonsin börjar släppa taget ! I morse vaknade vi av att solen fullkomligt strålade in i sovrummet ! Så nu har inspirationen återvänt :-) idag ska vi hälsa på en kompis till gullungen och få träffa hans lillebror som är några veckor . Det lilla setet är förstår till honom . Hoppas ni har en solig och härlig söndag ! Kram