Sidor

söndag 30 maj 2010

Trädgårdsföreningen i Linköping

Vi tog med farmor och farfar för en liten utflykt till Trädgårdsföreningen i Linköping. Vilken jättefin park! Jag hade inte varit där innan och knappt sambon heller...
Anledningen till att vi åkte dit var att det var invigning av ett nytt lusthus och uppträdanden av bla Louise Hoffsten, Fredrik " frallan" Jonsson och Josefine och Odjuret.


Vi passade på att ta en fika utanför Tropikhuset i det relativt fina vädret.


Gullungen sniffade som vanligt på blommorna :-)



Vad har ni gjort i helgen ?

spjälskyddet

Spjälskyddet till Karins lilla flicka är klart nu och så här blev det :

Jag tycker själv att det blev bra , hoppas att de också blir nöjda!

Vill du beställa ett spjälskydd så maila mig på mingullunge@hotmail.com ;-)

torsdag 27 maj 2010

En bild på gullungen min


Håller på att sy ett spjälskydd till Karins lilla flicka. När det är klart kommer såklart bild. Tills dess en bild på goaste killen! Kram

fredag 14 maj 2010

Kan själv!


Ja det råder delade meningar om det här hemma. . Speciellt vad gäller att äta själv ! Men finns intresset är det väl bara att uppmuntra :) nån som har tips på en bra "äta själv" sked ? Kram

tisdag 11 maj 2010

Här är de :)


Mönstrena från usa. Visst verkar de superfina ? Kram

Det kom ett paket på posten idag.


Inte helt oväntat då jag själv betalat för innehållet :) 4 olika härliga mönster på diverse klänningar byxor och söta hattar. Nu återstår bara att se om jag klarar av att sy detta och med en engelsk beskrivning ? :)

måndag 10 maj 2010

Då var man igång med att sy igen!


Och det känns underbart :). I går blev det hela 2 st " välkomstpaket" som innehåller : skötbordsskydd, babycape, dregglis och snuttefilt. Allt i detta fina Barbapappa tyg :). Min gullungen tyckte capen var jätterolig och gick stolt runt med den här hemma. Bild på det och de övriga grejjerna kommer så snart jag tömt kameran. Just den här snuttefilten är en specialare till en liten kille . Men de andra är väldigt lika . Gillar ni Barbapappa ? Jag älskar Barbapappa och hoppas att det kommer i repris så gullungen får lika mycket glädje av det. Kram

fredag 7 maj 2010

Grattis familjen Widell till tillökningen

Nu har äntligen Elliotts lillebror Neville kommit till världen .
Välkommen fina Neville !!
Nog för att förlossningar går fort men inte trodde jag väl att Lilla Neville skulle komma idag , när jag smsade rätt sent med hans mamma igår lät det långt bort..

Vi tar fikat en annan dag ;-)

Ännu en gång GRATTIS !




Duktig kille som ritar teckning till mamma! Annars är det lego som är roligast just nu ,ja den större varianten såklart :-)
Vad är mest poppis hos er ?
Just nu har gullungen varit förkyld i ett par dagar , men bara feber första dagen och det är ju bra.
Tack för nässug säger jag bara , you know what I mean .. hur skulle man annars få ren den där snoriga näsan ??
Har förresten städat på syrummet och beställt mönster från USA så vem vet det kanske blir nåt gjort snart ...det sjuka är att skåpen i syrummet är fulla med tyger men inget som ger mig inspiration just nu , och köpa mer tyger det är nog helt uteslutet ;-)

söndag 2 maj 2010

Rösta på min gullunge!!



Tidningen Vi föräldrar har en liten tävling , där vinsten är att få vara med på omslaget. Så klicka på länken HÄR och rösta på min gullunge . Tack!