Sidor

söndag 30 augusti 2009

Påslakan till spjälsäng


fick gullungen av detta söta tyg från stans tygaffär när han fyllde 6 månader, har bara inte hunnit visa det ... Funderar på att sy gardiner i samma tyg ?
Syr så klart upp påslakan på beställning :-)

Ett nytt spjälskydd

Ett nytt spjälskydd behövdes då gullungen minst sagt rör på sig!! Det går liksom inte att ligga stilla när det finns så mycket mellanrum mellan spjälorna som är perfekta att stoppa ut armar och ben och ta sats med fötterna... Ja den översta bilden är då det nya spjälskyddet ... är rätt nöjd kan jag säga :-) Behöver du ett nytt spjälskydd så maila mig så syr jag upp ett .

lördag 29 augusti 2009

Min gullunge

är så himla underbar och gosig. Varje dag får han mig att skratta ! Man hade ju ingen aning om att man kunde älska någon så mycket!!
Han har börjat krypa också lilla skrutten :-) men han drar sig liksom fram på armarna , ungefär som om man skulle dra upp sig ur en isvak, så han får kämpa!
Imorgon kommer kompisen E och hans föräldrar, det blir roligt för det var längesedan vi sågs :-)
Och jag ska ju arbeta hårt på att bli bättre på att blogga och på att höra av mig !
Är fortfarande kluven inför om jag ska lägga ut bilder på gullungen på nätet....

tisdag 18 augusti 2009

Den stora stora


Gräshoppan

Den lilla lilla


Ormen

Naturen


Ligger runt knuten där vi bor och det har visat sig tydligt de senaste dagarna. Jag har sett både en liten orm och en stor gräshoppa när jag varit ute och gått! Nån mer som förresten reflekterat över hur mycket rönnbär det blir i år ? Det blir en kall vinter . . .

onsdag 12 augusti 2009

Efter regn kommer solsken


Och då kommer ibland en regnbåge eller två! Visst är det ett fantastiskt fenomen det där med regnbågar? Apropå solsken var jag på bio igår med vännen och solstrålen S, vi såg sommaren med Göran, den var bra men kanske inte så bra som jag trott. Kram på er alla.

fredag 7 augusti 2009

Oväntat


Ibland när man minst anar det händer något oväntat . Som idag tex : gullungens pappa kom hem med denna underbara bukett! Varför då? Jo han tyckte att han varit lite dålig på att visa hur mycket han uppskattar mig och älskar mig! Underbart eller hur? Jag hade som tur var tänkt på honom när jag handlade och köpt hans favorit dessert som vi ska mumsa på nu. Trevlig helg från oss.